השף ארטיום רזגונר מבית חולים שיקומי רעות תל אביב זכה במדליית כסף בתחרות הבישול הבין-לאומית היוקרתית שנערכה בעיר אלניה בתורכיה בשבוע שעבר. השף רזגונר נמנה על נבחרת ישראל שהתמודדה בתחרות מטעם איגוד השפים הישראלי וכללה שפים מתחום המלונאות, הקייטרינג ובתי חולים.
מעל 1,000 משתתפים התמודדו באתגר הקולינרי והשף הצעיר מבית חולים שיקומי רעות קטף 3 (!!) מדליות כסף במקצה מנות עוף, מקצה מנה מודרנית ומקצה מנות דג.
שלוש המנות שזיכו את השף רזגונר במקום השני הן: עוף על עצם במרינדה לימון ודבש על מצע קרפצ’יו סלק במשרה קינואה ירוקה ועשבי תיבול, דג מוסר על מצע ריזוטו, קרם סלק ועשבי תיבול בעיטור אספרגוס וקראסט פרמז’ן והמנה האחרונה, פילה מוסר ים על מצע של אמינסה תפוח אדמה, שרימפס ברוטב טרגון וזיתי קלמטה.
שף רזגונר הצעיר נמנה על צוות המטבח בבית החולים בניהולו של מאסטר שף אלון ינקלביץ’, ששימש קפטן נבחרת ישראל באיגוד השפים הישראלי וחבר ההנהלה במשך שבע שנים והינו חבר במסדר אבירי הגריל.
באחרונה מוביל צוות המטבח בשיתוף היחידה לתזונה ודיאטה שינוי בכל הנוגע לטיב ואיכות המזון המוגש למטופלים, בדגש על בישול בריא, מזון עשיר המורכב מכל אבות המזון, דגש על נראות, תהליכי בישול ושימוש בחומרי גלם איכותיים.
בתמונה: שף ארטיום רזגונר עם מדליית הכסף בתחרות בתורכיה.