מנכ"ל עמותת רעות השתתף בפאנל "בונים מחדש" בוועידת האנשים של המדינה

מנכ"ל עמותת רעות, עידו שריר, השתתף בפאנל "בונים מחדש" בוועידת האנשים של המדינה של ידיעות אחרונות ואתר ynet. לצדו השתתפו ראש עיריית אור יהודה, מנהל חטיבת מינהל פיתוח קרקע בקק"ל ומנכ"לית קבוצת הרב תחומי עמל.

עידו שרירי בפאנל בוועידת האנשים של המדינה צילום גיל נחושתן

צילום: גיל נחושתן

"המלחמה יצרה עומס עצום על מערכת השיקום שמתמודדת עם פערי תשתיות וכוח אדם גדולים", הדגיש עידו שריר. "טיפלנו בנפגעי מלחמה רבים, לוחמי כיתות כוננות, חיילים, אזרחים, נפגעי פעולות איבה ולאחרונה פתחנו מרכז חדש לשיקום טראומה, גוף ונפש, המביא את הניסיון רב השנים של צוותי בית החולים במענה לנפגעי פוסט טראומה בצה"ל. עוד ציין, כי "שיקום הוא ריצה למרחקים ארוכים. אנחנו מטפלים עד היום גם בנפגעים ממלחמת 73' ומלחמות נוספות.

"כארגון עצמאי הפועל ללא כוונות רווח כבר עשרות שנים, אנחנו מובילים את הפרויקט להקמת הקמפוס החדש עבור בית החולים השיקומי רעות שייתן מענה מגוון ומתקדם יותר לצרכי הבריאות השוטפים וינסה לסגור את הפערים העצומים במיטות אשפוז בישראל. בפרויקט שותפות עיריית תל אביב – יפו וקרן תל אביב המסייעות לנו בקידום חזון שאפתני ומשמעותי זה בשטח שדה דב. השיח עם גורמי הממשלה שוטף והיא בהחלט נדרשת לסייע למימושו, לצד קידום שלנו מול המגזר העסקי ופילנתרופיה".

 

צילום פורטרט: יאיר שגיא

 

עידו שרירי ועידת האנשים של המדינה. צילום יאיר שגיא

    יצירת קשר וזימון תור


    קול רעות


    בהסדר עם